Take a fresh look at your lifestyle.

VIDEO – Alertă în Cluj. Minoră de 13 ani, dispărută fără urmă. Căutări nocturne, cu câini de urmă

0

Este alertă la nivelul județului Cluj. O minoră de 13 ani a dispărut din localitatea clujeană Băbuțiu, comuna Vultureni, iar polițiștii o caută încă de duminică după-masă. În lipsa inspectorului șef al Inspectoratului de Poliție Județean Cluj, Mircea Rus, care se află în concediu, la comandă este adjunctul Daniel Graur. Adjunctul IPJ Cluj, care are foarte puțină experiență în operativ, îi coordonează pe subalterni în operațiunea de găsire a minorei. Fata a fost văzută ultima dată în compania unchiului ei, un tânăr în vârstă de 27 de ani, dispărut și el subit.

Citește și …
Minora a fost găsită

Daria Maria Puică a plecat de la domiciliul din Băbuțiu în data de 20 octombrie. În Băbuțiu, adolescenta locuia împreună cu mama sa. Ultima dată a fost văzută duminică, fiind alături de unchiul său, un tânăr de 27 de ani.

În noaptea de duminică spre luni, în comuna Vultureni au ajuns zeci de polițiști și jandarmi pentru a o căuta pe minoră. Chiar și câinii de urmă au fost angrenați în operațiunea de căutare.

Citește și …
VIDEO – ALERTĂ RĂPIRE COPIL în cazul dispariției de duminică. Cine este suspectul

Semnalmentele minorei: înălțime 1,50 metri, greutate 45-50 kilograme, constituție atletică, păr șaten, ochi căprui.

Îmbrăcăminte: pantaloni de tip colanți, negru cu gri, model zebrat, tricou negru cu model floral (trandafir) și în picioare avea pantofi sport (posibil adidas).

Persoanele care pot furniza orice informaţii despre persoana dispărută, sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic de urgenţă 112!

Citește și

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata