Take a fresh look at your lifestyle.

VIDEO – ALERTĂ RĂPIRE COPIL în cazul dispariției de duminică. Cine este suspectul

0

O fată de 13 ani, din comuna Vultureni, sat Băbuțiu, județul Cluj, a plecat de acasă la data de 20 octombrie, în jurul orei 16.00, iar de atunci este de negăsit. Polițiștii au declanșat operațiunea ALERTĂ RĂPIRE COPIL. Dacă o vedeţi, nu ezitaţi să apelaţi gratuit 112 pentru a anunţa imediat Poliţia! Pentru imagini de la căutări, click AICI.

Citește și …
Minora a fost găsită

La data de 20 octombrie, în jurul orei 17.50, poliţiştii Secţiei 7 Poliţie Rurală Gherla au fost sesizaţi prin Sistemul Naţional Unic de Apeluri de Urgenţă 112 despre faptul că minora Puica Daria Maria, în vârstă de 13 ani, din satul Băbuţiu, comuna Vultureni, judeţul Cluj, a plecat de acasă și nu a mai revenit.

Imediat după apel, poliţiştii s-au deplasat la faţa locului și au demarat cercetările, iar în urma verificărilor efectuate a rezultat că minora a fost abordată de un bărbat de 27 de ani, unchiul ei, care i-a cerut să îl însoţească, ambii plecând într-o direcţie necunoscută.

Suspectul principal este unchiul fetei. Grafică: IPJ CLUJ

Imediat, au fost mobilizaţi poliţişti din cadrul mai multor structuri ale Inspectoratului de Poliție Județean Cluj şi jandarmi ai Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Cluj şi Grupării de Jandarmi Mobile Cluj-Napoca, sprijiniţi de un câine de urmă, care au demarat acțiuni de căutare în zonă.

Citește și …
VIDEO – Alertă în Cluj. Minoră de 13 ani, dispărută fără urmă. Căutări nocturne, cu câini de urmă

Semnalmentele minorei: înălţime aproximativ 150 cm, circa 40-45 de kg, ochi căprui, păr șaten, constituție atletică. La momentul dispariţiei purta pantaloni de tip colanți, negru cu gri, model zebrat, tricou negru cu model floral (trandafir), în picioare avea pantofi sport.

Semnalmentele bărbatului: 170 cm, ten măsliniu, constituţie slabă, aproximativ 70 – 75 kg. La momentul plecării cu minora, acesta ar fi purtat îmbrăcăminte sport, posibil trening de culoare verde.

În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lipsire de libertate în mod ilegal, cercetările fiind continuate sub coordonarea Parchetului.

Cetățenii care pot furniza orice informaţii despre persoana dispărută sunt rugați să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic de urgenţă 112!

Citește și

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata