Take a fresh look at your lifestyle.

VIDEO – Atenţionare de călătorie în Mexic! Uraganul Odile a lovit mai puternic ca niciodată, totul este paralizat

0

uraganMinisterul Afacerilor Externe informează cetăţenii români care se află sau călătoresc în Mexic că, urmare a uraganului Odile care a lovit statul Baja California Sur (BCS) şi La Paz, liniile de comunicaţii şi electricitate au fost căzute, iar infrastructura şi reţeaua de apă potabilă au fost grav avariate.

În Baja California se menţine, în continuare, alerta de uragan, majoritatea aeroporturilor fiind închise. Unii turişti au fost adăpostiţi în hoteluri care au asigurat condiţii minime (apă, alimente şi medicamente), alţii vor fi transportaţi către aeroporturile unde au conexiunile de transport aerian, în vederea întoarcerii în statele de reşedinţă.

„Ţinând cont că, în intervalul iunie-noiembrie, se formează uragane atât în Pacific, cât şi în Golful Mexicului, autorităţile mexicane iau anual măsuri spre înştiinţarea şi pregătirea cetăţenilor pentru situaţii de urgenţă, în vederea evacuării populaţiei din zonele de risc”, precizează reprezentţii Ministerului Afacerilor Externe.

Având în vedere cele prezentate, Ministerul Afacerilor Externe recomandă cetăţenilor români ce călătoresc în Mexic ca, anterior efectuării deplasării, să consulte site-urile de specialitate şi să urmărească pagina de internet www.mae.ro pentru informaţii actualizate

Citește și

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata