Take a fresh look at your lifestyle.

VIDEO – Bărbat STRIVIT între două mașini pe Nicolae Titulescu și dus la spital în comă. Poliția nu vorbește despre caz. Oare se ascunde ceva?

0

accident-nicolae-titulescuUn pieton se zbate între viață și moarte, după ce a fost strivit, sâmbătă seara, între două autoturisme. Ciudat sau nu, angajatele Biroului de presă de la Inspectoratul Județean de Poliție Cluj tac mâc și nu răspund la telefonul de serviciu pentru a da informații despre accidentul cu urmări extrem de grave.

Victima accidentului rutier a fost transportată în comă profundă la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgență Cluj.

Accidentul rutier a avut loc în jurul orei 22.00, pe strada Nicolae Titulescu din cartierul clujean Gheorgheni.

Bărbatul accidentat se afla în fața unei dubițe parcate pe marginea drumului. Șoferul unui jeep, cu numere de Satu Mare, a patruns pe contrasens în viteză și în mod inexplicabil. Pietonul a fost prins între jeepul intrat pe contrasens și dubița parcată pe marginea drumului.

Nu se cunoaște vârsta oficială a pietonului, până în acest moment, dar se știe că acesta a fost strivit între cele două mașini și a ajuns în stare critică la spital. Martorii accidentului spun că bărbatul ar fi avut în jur de 30 de ani.

Potrivit medicilor, pacientul este în comă profundă și are șanse minime de supraviețuire. În urma strivirii, organele acestuia au suferit leziuni puternice și totodată pietonul a pierdut mult sânge.

ZiarulClujean.ro a reușit să discute în EXCLUSIVITATE cu pasagerul din dreapta șoferului care conducea jeep-ul. Vlad ne-a declarat că nu își explică cum prietenul său a pierdut controlul asupra volanului și a intrat pe contrasens lovindu-l pe pieton.

Cei doi tineri aflați în jeep se întorceau de la Iulius Mall. Vlad îl conducea pe șofer la hotel, unde avea să doarmă.

Șoferul, în vârstă de 22 de ani,  este de loc din Satu Mare și a venit la Cluj-Napoca pentru afaceri.

Reprezentanții IPJ Cluj nu au putut fi contactați pentru a furniza informații despre acest accident. Li s-a solicitat un punct de vedere, inclusiv prin SMS, dar nu s-a răspuns solicitării nici la două ore de nefericitul eveniment.

UPDATE – 10.00

Polițiștii au revenit după 12 ore cu informații legate de accident. Oamenii legii s-au rezumat la a spune că șoferul jeep-ului, în vârstă de 22 de ani, nu a adaptat viteza la condițiile de trafic, acesta fiind în viziunea lor motivul pentru care a scăpat mastodonul de sub control și a intrat pe contrasens.

Citește declarația HALUCINANTĂ a polițiștilor. Ei spun că bărbatul nu e rănit grav, medicii spun că poate rămâne fără picioare.

Bărbatul strivit între mașini pe Nicolae Titulescu poate rămâne fără picioare, deși va fi operat. Poliția zice că nu e grav rănit!

IMAGINI ȘOCANTE!

Citește și
SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata