Take a fresh look at your lifestyle.

VIDEO – Bărbați dintr-o localitate clujeană, amendați după câteva live-uri scandaloase. Totul a culminat cu un sărut

0

Doi tineri din localitatea clujeană Aghireșu Fabrici au dat marți cu subsemnatul la Postul de Poliție Aghireșu. Băuți bine, cei doi au făcut luni seara mai multe live-uri scandaloase pe Facebook. Potrivit Î.C.C.J., Facebook este spațiu public. La un moment dat, cei doi se sărută, de față fiind și copii minori. Gestul celor doi bărbați a stârnit indignare în rândul urmăritorilor.

Imaginile în cauză au ajuns la Poliția Huedin, iar oamenii legii i-au citat pe cei doi pentru audieri, dar și pentru luarea măsurilor care se impun, scrie INFOHuedin.ro.

Localnicii din Aghireșu susțin că în ultima perioadă, în Aghireșu și Aghireșu Fabrici, au fost spargeri de locuințe și societăți comerciale. Aceiași localnici se întreabă dacă cei doi nu sunt implicați. Mai ales că cei doi tineri au bani de băutură, dar nu ar avea locuri de muncă.

Sărutul de pe live îi costă pe cei doi tineri. Poliția Cluj transmite că cei doi bărbați au fost amendați. Fiecare dintre ei a primit câte o sancțiune în valoare de 200 de lei.

„În urma imaginilor apărute în spaţiul public, poliţiştii din cadrul Secţiei 8 Poliţie Rurală Huedin au demarat verificări, persoanele din imagini fiind identificate, stabilindu-se că sunt 2 bărbaţi de 19, respectiv 30 de ani, din comuna Aghireşu. Cei doi au fost sancţionaţi contravenţional în conformitate cu art. 2 pct. 1 din Legea 61/1991R privind încălcarea unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice”, precizează Beatrice Milonean, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Cluj.

Înalta Curte de Casație și Justiție a stabilit prin Decizia 4546/2014 că Facebook este spațiu public.

Mai jos, VIDEO parțial extras din live-ul celor doi.

CE SPUNE LEGEA 61/1991

Articolul 2. Constituie contravenție săvârșirea oricăreia dintre următoarele fapte, dacă nu sunt comise în astfel de condiții încât, potrivit legii penale, să fie considerate infracțiuni:

1) săvârșirea în public de fapte, acte sau gesturi obscene, proferarea de injurii, expresii jignitoare sau vulgare, amenințări cu acte de violență împotriva persoanelor sau bunurilor acestora, de natură să tulbure ordinea și liniștea publică sau să provoace indignarea cetățenilor ori să lezeze demnitatea și onoarea acestora;

Citește și

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata