Take a fresh look at your lifestyle.

VIDEO – Bărbatul beat care a provocat un accident pe strada Cetății din Florești s-a SPÂNZURAT ÎN AREST

1

Bărbatul de 49 de ani, din localitatea clujeană Gilău, care în cursul zilei de luni a provocat un accident rutier pe strada Cetății din Florești, județul Cluj, s-a spânzurat în arestul Inspectoratului de Poliție Județean Sălaj. Bărbatul a fost depus în CRAP Sălaj pentru că sediul Inspectoratului de Poliție Județean Cluj este în renovare și toate persoanele arestate preventiv sau reținute au fost mutate în județul vecin.

Potrivit unor surse din cadrul IPJ Sălaj, bărbatul s-a spânzurat la aproximativ o oră de la încarcerare.

„Bărbatul a fost reținut de IPJ Cluj și depus în CRAP Sălaj la ora 19:15, luni. A fost evaluat de un psiholog și i s-a adus mâncare. O oră mai târziu, cu aproximație, s-a auzit un zgomot. Colegii mei l-au găsit spânzurat cu niște fâșii de pânză. S-a legat de geam. Nu a fost agitat și nu a dat semne că ceva nu ar fi în regulă. Intern, la noi au demarat cercetări, iar dosarul a fost preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Sălaj. Bărbatul era singur în celulă. Nu a lăsat bilet de adio. Cadavrul a fost depus la morgă”, precizează surse pentru publicația noastră, ZIARUL CLUJEAN.

Sorin Emil Flonta, prim procuror în cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Sălaj, spune că în acest caz s-a deschis un dosar penal.

„Este vorba despre un dosar penal în care se verifică aspecte legate de respectarea unor reguli privind depunerea în arest și alte aspecte. Încadrarea faptei este ucidere din culpă. S-a dispus efectuarea necropsiei. Nu există urme de violență”, spune prim procurorul Sorin Emil Flonta pentru publicația noastră, ZIARUL CLUJEAN.

IMAGINI VIDEO de la accident puteți vedea dând click AICI.

Accidentul rutier s-a produs, luni, pe strada Cetății din Florești, în jurul orei 11:30. Un reporter al publicației noastre, aflat în zonă, a fost martor la accident. Imediat după producerea acestuia, șoferul a încercat să fugă. A fost oprit la timp de martori și reținut până la sosirea echipajelor de poliție.

O femeie care aștepta să treacă strada regulamentar s-a salvat în ultimul moment din calea autovehiculului. Aceasta a mărturisit ulterior accidentului că și-a văzut moartea cu ochii. Mașina a trecut peste trotuar și s-a oprit într-un gard.

Alcoolemia bărbatului pe etilotest era, la momentul testării, de 1,41 mg/l alcool pur în aerul expirat. Potrivit polițiștilor, valoarea alcoolemiei din aerul expirat este dublă sau mai mare de atât în sânge.

IMAGINI VIDEO de la accident puteți vedea dând click AICI.

Citește și
1 Comentariu
  1. Mihai spune

    Treaba buna. De data asta a murit criminalul si nu vreun nevinovat.

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata