Take a fresh look at your lifestyle.

VIDEO – Băsescu, la Cluj: „Boc este o opţiune pentru clujeni. Poate fi şi pentru mine”

0

Fostul președinte Traian Băsescu, care conduce lista candidaților Partidului Mișcarea Populară la alegerile europarlamentare din 26 mai, s-a aflat duminică în campanie electorală la Cluj-Napoca alături de 1000 de simpatizanți ai PMP. Traian Băsescu a susținut și o conferință de presă, fiind destul de degajat. „Nu exclud posibilitatea ca Emil Boc să fie candidat PNL şi PMP pentru un nou mandat de primar”, a spus fostul președinte al României.

Traian Băsescu a declarat, duminică, la Cluj, că nu exclude posibilitatea ca Emil Boc, actualul primar al municipiului Cluj-Napoca, să fie candidat pentru PNL şi PMP la alegerile locale din 2020.

„Boc este o opţiune pentru clujeni. Poate fi şi pentru mine. Eu sunt unul dintre politicienii care spun că avem antidot la faptul că primarii sunt aleşi într-un singur tur şi anume să faci alianţe din primul tur cu cel mai bine plasat. E ca şi cum ar fi alegeri din două tururi. Ideea este că în primul tur defilează fiecare cu elefantul lui şi unele partide defilează cu nişte figuri de îşi vine rău, pe când aşa, din primul tur, partidele din opoziţie trebuie să stabilească cine este cel mai bine plasat dintre posibilii candidaţi şi pe ăla să îl susţină. Numai aşa poate fi dat jos PSD din hegemonia pe care o oare pe primării. Nu exclud posibilitatea ca Boc să fie candidat cel puţin pentru PNL şi PMP”, a spus Traian Băsescu.

Traian Băsescu a precizat că este pentru prima oară când vine la Cluj-Napoca şi nu l-a sunat pe Emil Boc şi nici nu s-a întâlnit cu el, pentru a nu crea suspiciuni faţă de edilul Clujului.

Fostul președinte a motivat și de ce oamenii ar trebui să voteze Partidul Mișcarea Populară (PMP) la alegerile europarlamentare din 26 mai.

loading...
Citește și

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata