Take a fresh look at your lifestyle.

VIDEO-Bawab: Universitatea e un club istoric!

0

Bawb - U clujAtacantul Tha’er Bawab (29 de ani) este liber de contract și a primit oferte importante din partea cluburilor Steaua și CS U Craiova. Sursele stiridesport.ro spun că propunerea oltenilor a fost mai interesantă și iordanianul ar fi ales să joace în Bănie, dar mai rămân câteva detalii de pus la punct, printre care și cartea verde a jucătorului.

Fotbalistul care a început fotbalul la Real Madrid, unde a jucat pentru echipele C și B, apoi a trecut la Barcelona B, este unul dintre cei mai spectaculoși jucători din Liga I a ultimilor ani. Pe lângă că e foarte tehnic, Bawab e și eficient. A marcat 21 de goluri în 72 de meciuri pentru Gaz Metan Mediaș.

Bawab s-a înţeles cu CSU Craiova în această seară. Jucătorul aşteaptă să i se elibereze cartea verde şi are mari şanse să evolueze împotriva Oţelului. Jucătorul va primi un salariu de 120.000 de euro pe sezon în Bănie. „Da, i l-am suflat Stelei, ceea ce ne bucură cu atât mai mult”, a spus Felix Grigore, managerul general al oltenilor.

„Înainte să semnez m-am consultat cu foşti colegi, care mi-au spus numai lucruri bune despre Craiova. Universitatea este un club istoric din România, cu mulţi suporteri, oameni care iubesc fotbalul. Cu asemenea tribune la Craiova, te simţi fotbalist. Mie îmi place să joc sub presiune. Am văzut meciul cu Oţelul, dar acesta nu a reflectat chiar cât de bună echipă are Craiova. Prima impresie la contactul cu echipa a fost foarte bună, sunt jucători care ştiu cu mingea. Sunt sută la sută convins că vom ieşi din această situaţie foarte repede, că vom urca în clasament. Nu sunt sută la sută pregătit, în Arabia este altă mentalitate, jucătorii sunt mai mult amatori. Eu am făcut pregătire singur, am stat o lună în Italia. De când am venit în Craiova lucrez în fiecare zi pentru a fi cât mai repede bun de joc“, a spus Bawab, citat de prosport.ro

Tha’er Bawab (29 de ani) a fost prezentat oficial de clubul oltean.

Citește și

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata