Take a fresh look at your lifestyle.

UPDATE – VIDEO – BMW înfipt sub un camion cu lemne. Tânărul de la volan, în stare critică

0

UPDATE – Tânărul a decedat la spital, la câteva ore de la accident.

Citește și … Tânărul implicat în accidentul de la Dej împlinise 22 de ani, cu două zile înainte de a muri

ȘTIREA INIȚIALĂ, MAI JOS

Două autospeciale de pompieri și un echipaj SAJ au intervenit în cursul nopții de joi spre vineri pentru a gestiona o situație de urgență generată în urma unui accident rutier grav, produs la ieșirea din municipiul Dej înspre Cuzdrioara.

Pompierii au fost alertați în jurul orei 2.50, iar la fața locului au găsit un autoturism BMW și un autocamion avariate, iar în cel din urmă se afla încarcerat șoferul, în stare de inconștiență și cu multiple traumatisme.

Au fost întreprinse măsuri pentru extragerea rapidă a tânărului de 22 de ani, având în vedere starea extrem de gravă a acestuia și faptul că autoturismul se afla contorsionat sub remorca camionului.

Bărbatul a fost preluat de către echipajul SAJ și a fost transportat de urgență la spital pentru îngrijiri de specialitate.

Potrivit polițiștilor de la rutieră, un conducător auto în vârstă de 22 de ani, din județul Sălaj, care se deplasa din direcția Beclean înspre municipiul Dej a intrat în coliziune cu un ansamblu de vehicule care era oprit pe partea carosabilă, la semaforul electric care indica culoarea roșie.

Citește și

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata