Take a fresh look at your lifestyle.

VIDEO – Bogdan Apahidean, un traficant de droguri din Turda, a fost arestat pentru 30 de zile

0

droguri-cocaina-trafic-de-droguriProcurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Serviciul Teritorial Cluj au dispus reţinerea pentru o perioadă de 24 de ore a inculpatului Bogdan Apahidean pentru săvârşirea infracțiunilor de trafic de droguri de mare risc şi efectuare de operaţiuni fără autorizaţie prealabilă cu produse ştiind că acestea sunt susceptibile de a avea efecte psihoactive. Ulterior, bărbatul a fost arestat preventiv.

Bogdan Apahidean, în vârstă de 32 de ani, a fost prins de anchetatori în Parcul „Ion Agârbiceanu”.

„În cauză există suspiciunea rezonabilă că la data de 05.08.2016 inculpatul a fost surprins în flagrant având asupra sa 41 de comprimate MDMA și SANAX, precum și 30 de plicuri cu substanță pulverulentă și cristalină. Totodată, în urma verificărilor, de la acesta au mai fost ridicate 300 de grame de substanţă susceptibilă a avea efecte psihoactive.

Tribunalul Cluj a dispus arestarea preventivă a inculpatului Apahidean Bogdan pentru o perioadă de 30 de zile”, se arată în comunicatul DIICOT.

Acţiunea a fost efectuată împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Cluj.

Articol semnat Anamaria Maxim, studentă la Jurnalism anul II.

Citește și

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata