Take a fresh look at your lifestyle.

VIDEO – Campania #DialogLaÎnălţime cu românii de pretutindeni continuă ‪cu audiențe în avion

0

dialog-la-inaltimeMinistrul delegat pentru relațiile cu românii de pretutindeni, Dan Stoenescu, a dialogat duminică, 21 februarie, în timpul unui zbor al unei companii comerciale pe ruta Barcelona-București, cu mai mulți români aflați la bordul cursei aeriene.

„Am fost impresionat de interesul arătat de români față de țară și de dorința lor de a-și exercita dreptul de vot la alegerile din 2016. Mulți s-au declarat mulțumiți de existența opțiunii de a vota prin corespondență”, a declarat demnitarul român.

Dialogul face parte din campania #DialogLaÎnălțime, desfășurată de Departamentul Politici pentru Relația cu Românii de Pretutindeni (DPRRP), cu sprijinul Ministerului Transporturilor. Ministrul delegat va intra în dialog cu pasagerii curselor aeriene de pe rute europene pentru a răspunde la întrebări pe teme de interes pentru diaspora, mai ales despre noile modalități prin care românii cu domiciliul sau reședința în străinătate pot să își exercite dreptul de vot în timpul alegerilor din toamna lui 2016.

Campania a fost lansată cu ocazia vizitei ministrului delegat pentru relațiile cu românii de pretutindeni în Regatul Spaniei, în perioada 19-21 februarie, și va continua în timpul mai multor zboruri operate de compania națională și companii aeriene comerciale către alte destinații europene.
Campania #DialogLaÎnalțime, realizată în premieră în România, face parte dintr-o serie de măsuri implementate de DPRRP destinate transparentizării și facilitării comunicării directe cu românii de pretutindeni.

Puteți accesa discuția dintre ministrul delegat și unul dintre interlocutori pe canalul de Youtube al Ministerului Afacerilor Externe.

Citește și
SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata