Take a fresh look at your lifestyle.

VIDEO – Campanie șocantă lansată de Poliția Română: „Trişezi centura, păcăleşti viaţa”

0

accident-grav (1)Poliţia Română, prin Direcţia Rutiera, a lansat campania de conştientizare asupra importanţei purtării centurii de siguranţă în trafic – „SUPRAVIEŢUITORII – Trişezi centura, păcăleşti viaţa”. VIDEO în partea de jos a articolului. 

Multe dintre victimele accidentelor rutiere din România nu purtau centura de siguranţă. O practică foarte utilizată este cea a „păcălirii” centurii de siguranţă.

centura-de-siguranta-2

De multe ori, conducătorului auto sau pasagerilor le este mai uşor să oprească avertismentul sonor care semnalizează nepurtarea centurii, cuplând centura „peste scaun”, prin faţă sau spatele acestuia sau folosind un dispozitiv similar cu centura (denumit şi „adaptor de centura de siguranţă falsă”).

Centura de siguranţă te protejează, dar atunci când iei decizia de a poziţiona centura de siguranţă peste scaun, practic renunţi la protecţie în favoarea sa.

centura-de-siguranta-1

Centura de siguranţă este aliatul tău!

Cuplează corect centura de siguranţă pentru a te asigura ca toate şansele de supravieţuire în cazul unui accident sunt ale tale, nu ale scaunului!

EXPOZIȚIA  „SUPRAVIEŢUITORII – Trişezi centura, păcăleşti viaţa”, AJUNGE LA CLUJ ÎN PERIOADA 9-14 AUGUST.

loading...
Citește și

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata