Take a fresh look at your lifestyle.

VIDEO – Candidatul dispărut din Cluj-Napoca, găsit la o mănăstire din Bucovina. Forțe impresionante au făcut noapte albă

0

Candidatul Ninel Peia, pretendent la funcția de președinte al României, a fost găsit vineri dimineața la Mănăstirea Putna, în județul Suceava. Peia fusese dat dispărut, joi, de Serviciul de Pază și Protecție. SPP-iștii nu l-au mai găsit pe candidat în camera hotelului de pe Calea Dorobanților, acolo unde se cazase, dar nu răspundea nici la telefon. De altfel, soția politicianului anunța joi seara că nu e motiv de îngrijorare. Contactată de Antena 3, soția lui Ninel Peia a declarat: „Nu vă faceți probleme. Dispare des!”. Ninel Peia se afla în campanie electorală la Cluj. După prezentarea de miercuri, joi dimineața, la ora 01:17 minute, după cum se poate vedea pe camerele de supraveghere ale hotelului, Ninel Peia părăsește hotelul fără să spună cuiva acest lucru.

Pentru găsirea lui Ninel Peia au fost angrenate forțe impresionante de polițiști și ofițeri de la alte structuri secrete sau care își desfășoară munca la vedere. De joi după-masă, când a fost anunțată dispariția de către SPP, au fost angrenați în anchetă polițiști din 5 județe, inclusiv polițiști de elită din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române. Bărbatul beneficia de serviciile Serviciului de Pază și Protecție în timpul dezbaterilor electorale. Agenții de securitate nu aveau obligația de a-l supraveghea în alte perioade de timp, momente. Ninel Peia este un fost membru PSD (exclus din partid).

Potrivit unor surse, politicianul Peia și-a plătit cazarea la hotel, astfel că nu a rămas cu datorii la plecarea din Cluj.

Citește și …
Un candidat la Președinția României a DISPĂRUT dintr-un hotel din Cluj-Napoca. SPP și Poliția sunt în ALERTĂ!

Citește și

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata