Take a fresh look at your lifestyle.

VIDEO – Cea mai GRASĂ femeie din România a fost înmormântată cu macaraua! Cât cântărea

0

inmormantare-cu-macarauaCea mai grasă femeie din România a fost inmormântată cu o macara! Nu e de glumă, greutatea femeii le-a dat bătăi de cap groparilor, care au apelat la ajutorul unei macarale pentru a pune sicriul femeii în groapă. Femeia de 46 de ani, din Cavnic Maramureş, cântărea nu mai puţin de 380 de kilograme.

Femeia avea 46 de ani şi locuia în Cavnic, Maramureş. În urma unei operaţii de fiere, viaţa ei s-a schimbat complet. În 6 ani a ajuns să cântârească nu mai puţin de 380 de kilograme. Din cauza greutăţii, în ultima perioadă Ecaterina Moldovan a ajuns acum să stea ţintuită la pat şi să depindă în totalitate de soţul acesteia şi de fiul ei, scrie voceatransilvaniei.ro.

Ecaterina MoldovanCei doi o ajutau Ecaterina Mldovan să se mai ridice din pat, dar era nevoie de un efort extraordinar. A ajuns şi pe mâna medicilor, dar nimeni nu şi-a asumat riscul de a o opera având această greutate. Ar fi trebuit să slăbească foarte mult pentru ca să poată fi operată. Femeia nu şi-a dorit decât o viaţă normală, neîmpovărată de sutele de kilograme, dar medicii nu au îndrăznit să o opereze pentru că nu dispuneau de infrastructura necesară în spital. Ar fi trebuit să ajungă la jumătate din greutatea pe care o avea pentru ca mesele de operaţie să o susţină.

Femeia a pierdut lupta cu kilogramele şi viaţa. Și pentru a o înmormânta, familia a trebuit să depună eforturi supraomeneşti. Ultimul drum s-a dovedit a fi cel mai greu pentru Ecaterina Moldovan. Sicriul în care a fost înhumată a fost făcut pe comandă specială tocmai la Satu Mare şi a a avut o dimensiune impresionantă, nu mai puţin de 1,5 metri în înălţime. Pentru a o duce la groapă a fost nevoie de o maşină de mare tonaj, iar pentru a o pune în groapă s-a folosit o macara.

Citește și

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata