Take a fresh look at your lifestyle.

VIDEO – Cel mai nou tratament mondial antisforăit

0

Material susținut de Clinica Doja 49.

O mare parte a populaţiei se confruntă cu sforăitul, problemă care poate fi determinată de o serie de factori, printre care:

  • Obezitatea
  • Utilizarea de medicamente / droguri
  • Consumul de alcool
  • Fumatul
  • Congestia nazală
  • Anatomia gurii

Sforăitul poate fi în sine un simptom al unei probleme de sănătate serioase – sindromul de apnee obstructivă în somn.

Sindromul de apnee obstructivă în somn este o tulburare clinică marcată de pauze frecvente în respirație în timpul somnului, de obicei însoțită de sforăit puternic. Aceste pauze taie alimentarea cu oxigen a organismului pentru câteva secunde și opresc eliminarea dioxidului de carbon, iar nivelul de oxigenare a sângelui scade. Ca urmare a acestui fapt, creierul vă trezește pentru scurt timp, redeschide căile respiratorii și reîncepeti să respirați. Acest lucru poate apărea de mai multe ori în timpul nopții iar rezultatul este un somn perturbat, insuficient, care duce la oboseală cronică.

În timpul zilei este posibil să apară somnolență excesivă, dificultăți în concentrare sau dureri de cap. Noaptea, sforăitul  şi  pauzele în respirație sunt cele mai comune caracteristici. Apneea de somn obstructivă poate fi recunoscută, de asemenea, prin prezenta unor simptome ca: oboseală, reflux, transpiraţii nocturne, nevoia frecventă de a urina, gură uscată precum şi mişcări intestinale pe tot parcursul nopţii. Apneea de somn obstructivă este o problemă medicală ce trebuie rezolvată pentru a preveni durerile de cap, pierderile de memorie pe termen scurt, modificările de dispoziţie. De cele mai multe ori, pe termen lung  poate duce la apariția hipertensiunii arteriale, diabetului zaharat, obezității, refluxului gastrointestinal.

Oferind o opţiune sigură, eficientă şi non-invazivă, vă prezentăm tratamentul NightLase™ ,care este soluţia eficientă pentru apneea obstructivă de somn. Cu ajutorul fototermolizei (conversie termică) furnizată de un laser, colageneza are loc în ţesutul moale din mucoasa gurii. Acest lucru are ca rezultat strâmtorarea/întărirea țesuturilor din jurul căilor respiratorii superioare, diminuând sforăitul.

Procedura NightLase ™ se realizează în 2 etape, nefiind necesară anestezia:

Etapa 1: PRECONDIŢIONARE = Ţesutul moale este preîncălzit pentru a permite fototermolizarea selectivă.

Etapa 2: ÎNTĂRIREA ŢESUTULUI = Ţesutul moale este stimulat, având loc colageneza, ţesuturile sunt strâmtorate/intarite pentru a permite un schimb de aer mai bun, îmbunătăţindu-se fluxul de aer şi, datorită acestei proceduri, sunetul provocat în urma schimbului de aer de la nivelul căilor respiratorii  (sforăitul) se diminuează considerabil.

NightLase ™ are o rată extrem de mare de succes în schimbarea atributelor negative, care au ca rezultat apneea în somn. Studiile clinice au arătat diferenţe statistice post-tratament, cu o îmbunătăţire de până la 80%, în calitatea somnului şi a sforăitului. Tratamentul NightLase ™ este un tratament uşor, sigur, non-invaziv şi fără anestezie.

În acest moment suntem singura clinică din România care de 6 ani elimină sforăitul cu ajutorul tratamentului NightLase ™ si cu rezultate remarcabile în tratamentul sindromului de apnee obstructivă!

Citește și

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata