Take a fresh look at your lifestyle.

VIDEO – Cine este tânărul prins cu 10 kilograme de droguri în Cluj-Napoca. A fost reținut pentru 24 de ore

0

La data de 01.04.2018 procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Serviciul Teritorial Cluj au dispus reţinerea pentru o perioadă de 24 de ore a inculpatului Alexandru Moldovan Bîrlean, în vârstă de 21 de ani, din Câmpia Turzii, pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de droguri de risc. El este tânărul care a fost depistat pe Calea Dorobanților din Cluj-Napoca în timp ce ridica aproape 10 kilograme aduse de un autocar din Spania.

În cauză, există suspiciunea rezonabilă că la data de 01.04.2018, în jurul orelor 01,00 – 02,00, inculpatul Alexandru Moldovan Bîrlean a fost surprins în flagrant pe raza municipiului Cluj-Napoca, în timp ce ridica un colet trimis din Spania care conținea cantitatea de 9,94 kg cannabis.

Alexandru Moldovan Bîrlean

„La aceeaşi dată, cu ocazia percheziției domiciliare efectuate la locuinţa inculpatului au fost identificate mai multe bunuri, respectiv pungulițe cu urme de substanțe, semințe de cannabis, precum și un cântar electronic. Inculpatul urmează să fie prezentat Tribunalului Cluj cu propunere de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile. Acţiunea a fost efectuată cu sprijinul ofiţerilor de poliţie din cadrul Poliției Municipiului Cluj-Napoca”, se arată într-un comunicat DIICOT.

Cauza este instrumentată împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Cluj.

Vezi imagini de la flagrant și citești mai multe detalii dând click AICI.

Citește și

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata