Take a fresh look at your lifestyle.

VIDEO – Clujean săltat de mascați. Acesta este acuzat că a furat 10.000 de lei dintr-o sală de jocuri

0

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale, cu sprijinul polițiștilor din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca și al luptătorilor de acțiuni speciale, au efectuat două percheziții domiciliare, joi dimineața, 21 februarie, pentru documentarea activității infracționale a unui bărbat, de 37 de ani, care locuiește în Cluj-Napoca.

Perchezițiile au fost efectuate pe raza municipiului Cluj-Napoca și a comunei Baciu. În urma acestora, au fost ridicate înscrisuri și alte bunuri, pentru probarea activității infracționale.

Conform investigațiilor efectuate, la data de 4 februarie, în jurul orei 03:30, bărbatul, având fața acoperită cu o cagulă, ar fi intrat într-o sală de jocuri de pe strada Giordano Bruno, iar din interior ar fi sustras peste 10.000 de lei.

Având în vedere probatoriul administrat, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore de către polițiști, urmând a fi prezentat magsitraților pentru dispunerea altor măsuri preventive.

Cercetările sunt continuate de către polițiștii de investigații criminale, pentru documentarea întregii activități infracționale, sub coordonarea unității de parchet competente.

loading...
Citește și

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata