Take a fresh look at your lifestyle.

VIDEO – Culmea nesimțirii! Cum să blochezi, mârlănește, traficul la o oră de vârf

0

blocaj-traficUn coleg de-al nostru a fost martor, miercuri, la o scenă desprinsă parcă din filmele cu proști sau nesimțiți după caz. La ora 16 și ceva, când începe Tăietura Turcului să se aglomereze, s-au gândit unii să parcheze un TIR pe una dintre benzile de circulație de pe Calea Baciului, paralizând astfel traficul.

TIR-ul parcat cu remorca în curtea unui imobil și capul tractor pe prima bandă de circulație, pentru descărcarea unor materiale, a dus la sugrumarea traficului în zona de intrare pe Tăietura Turcului dinspre Baciu. Nici trotuarul nu era liber, astfel că pietonii erau nevoiți să facă slalom printre mașini. Resemnați, clujenii din trafic nu au ripostat la văzul tupeului șoferului de autotren.

Imediat după trecerea de TIR, traficul a revenit ușor la normal, după cum se vede și în imagini, iar pe Tăietura Turcului s-a circulat fluent. Până la TIR, dinspre Baciu, coloana de mașini se întindea pe o distanță de doi kilometri și ea era parcursă în 30 de minute.

blocaj-trafic-2

Polițiștii au aflat de la noi că acel TIR bloca circulația, iar responsabilii au promis că vor trimite un echipaj pentru a lua măsurile care se impun. Din păcate, spun reprezentanții Inspectoratului Județean de Poliție Cluj, din cauza numărului mare de accidente, petrecute miercuri, niciun echipaj nu a ajuns pe Calea Baciului.

Totuși, lucrurile nu se opresc aici spun oficialii din IPJ Cluj. În baza imaginilor puse de noi la dispoziție, șoferul autotrenului poate fi sancționat sau pe numele lui poate fi deschis un dosar penal.

Așteptăm cu interes măsurile luate împotriva unor astfel de mârlani!

loading...
Citește și

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata