Take a fresh look at your lifestyle.

VIDEO – Deputat PSD, blocat de poliţiști în trafic după ce ar fi trecut pe roșu și nu a oprit la semnal

1

Scene tensionate în noaptea de miercuri spre joi în trafic, în apropiere de centrul Capitalei. Deputatul Cătălin Rădulescu a fost oprit de poliţiști după ce ar fi trecut pe roșu. Social-democratul era deranjat de faptul că lângă mașina sa a venit și un jurnalist, potrivit TVR.

Potrivit Mediafax, Cătălin Rădulescu a fost somat să oprească de o echipă de polițiști, dar nu a respectat semnalul, moment în care o mașină de Poliție i-a blocat drumul.

Deputatul s-a înfuriat și le-ar fi spus agenților de la Rutieră că el este un politician în campanie și nu trebuie să oprească la semafor.

Contactat ulterior de cei de la Mediafax, Cătălin Rădulescu le-a spus că era nervos pentru că un protestatar l-a șicanat.

loading...
Citește și
1 Comentariu
  1. Alexandru Vladimir Stancovici spune

    Agenţii de circulaţie, deoarece persoana a oprit iniţial dar mai apoi a plecat înainte de a e legitima aveau conform legii dreptul de a scoate armamentul din teacă şi de a soma iar după caz, să execute foc de avertisment şi chiar mai mult… În schimb, sfioşi ca nişte ghiocei gălbejiţi au spus pe un ton plângăcios: „Daţi peste mine cu maşina, domnu’…”
    Cât respect poţi avea faţă de o autoritate publică atât timp cât reprezentanţi ai ei se înclină la un politician tupeist, înfumurat care îi desconsideră ca pe un pisoi de pe stradă?

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata