Take a fresh look at your lifestyle.

VIDEO – Doi șoferi ai CTP Cluj-Napoca au rămas pietoni

1

Doi șoferi ai Companiei de Transport Public Cluj-Napoca s-au ales cu amenzi și permisele de conducere suspendate. Totul după ce au fost filmați, de două camere, cum treceau cu mijloacele de transport în comun pe culoarea roșie a semaforului de la intersecția străzilor Horea cu Dacia, fiind aproape de producerea unui accident rutier.

Informația că șoferii CTP Cluj-Napoca au rămas pietoni vine de la Inspectoratul de Poliție Județean Cluj.

„Avand in vedere imaginile aparute in spatiul public care surprind conducatorii a doua autovehicule (autobuz si troleibuz) care circula pe raza municipiului Cluj-Napoca fără a respecta culoarea rosie a semaforului, va comunicam ca politistii Biroului Rutier s-au autosesizat si au facut verificari. Astfel, au fost identificati conducatorii auto, iar in cursul zilei de azi acestia au fost sanctionati contraventional cu amenda si le-a fost suspendat dreptul de conduce pe o perioada de 30 de zile”, se arată în informarea IPJ Cluj.

Iată, mai jos, imaginile.

Citește și
1 Comentariu
  1. Ballas spune

    30 de zile suspendare? asta e amenda pentru faptul ca treci constient pe rosu la viteza aia si pui in pericol oamenii din autobuz. Sa ramana angajati CTP, dupa 30 de zile is iar pe drumuri. Conduc ca niste cretini soferii de la CTP oricum. Legea e permisiva pana nu se intampla vreun „COLECTIV” asa e la noi!

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata