Take a fresh look at your lifestyle.

VIDEO – Dublă CRIMĂ, anunțată pe Facebook de un clujean

0

Un bărbat recidivist, din comuna clujeană Cămărașu, s-a filmat în timp ce spunea că oferă 10.000 de lei celui care-l duce în Germania cu mașina, pentru a-și ucide fosta iubită și pe actualul ei partener. În filmare acesta prezintă și două cuțite pe care, susține bărbatul, le va folosi pentru a săvârși crima. Imaginile au ajuns pe mâna poliției, care l-au identificat pe protagonist.

Bărbatul de 57 de ani, din comuna Cămărașu apare în filmare cu două cuțite pe masă. Câte unul pentru fosta sa parteneră și pentru actualul iubit, de origine germană. Acesta a deținut mai multe oi împreună cu fosta sa iubită, iar la despărțire au împărțit averea. De câțiva ani, femeia s-a stabilit în Germania cu noul concubin, iar din gelozie, clujeanul a început să-i amenințe cu moartea.

„Ăsta este al ei că este mai mic și ăsta mai mare e al maimuţoiului, că e mai mare cuțitul. Le arăt eu bătaie de joc. (…) Băi fraților, care mă poate ajuta, vorbesc foarte serios. Am aici o sută de milioane. Care mă duce până în Germania, la adresa exactă. Nu apare nicio problemă, mă lasă acolo şi pleacă. Uitați, aici, o sută de milioane. Nu mint! Că de acolo mă arestează, nu trebuie să mă aduci și înapoi”, afirmă bărbatul, în filmarea apărută în mediul online.

Polițiștii s-au autosesizat după ce au văzut filmulețul pe Facebook și l-au identificat pe bărbat. Şi fiul femeii a depus plângere în numele mamei sale, iar polițiștii au deschis dosar penal pe numele bărbatului din filmare. 

ATENȚIE, IMAGINI CU IMPACT EMOȚIONAL ȘI LIMBAJ LICENȚIOS!

Citește și

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata