Take a fresh look at your lifestyle.

VIDEO – Femeia bătută cu brutalitate la Morlaca, primul interviu. Nașa victimei: Când a scăpat era neagră la față și plină de sânge

0

Femeia bătută cu bestialitate de către cei doi soți, vineri seara, în localitate clujeană Morlaca, comuna Poieni, a povestit într-un interviu de la ce a izbucnit scandalul. Aceasta arată că martorilor le-a fost frică să intervină în sprijinul ei și asta pentru că cei doi soți ar avea un ginere în Armată, iar o eventuală intervenție le-ar fi putut crea probleme.

Pe de altă parte, nașa victimei povestește că soții implicați în altercație sunt destul de agresivi la modul general, cu ei fiind în conflict de peste 18 ani.

Femeia spune că tot ce a putut face a fost să filmeze și să solicite ajutorul bărbaților de pe stradă, dar nimeni nu a intervenit. După 15-20 de minute de chin, spune martora, victima a scăpat din mâinile dezlănțuite ale celor doi soți furioși. Nașa victimei mai spune că a fost indusă în eroare de către unul dintre soții bătăuși, care ar fi menționat că a anunțat Poliția despre incident. Acesta a fost motivul pentru care ea nu a mai solicitat sprijin organelor de forță, așteptând după cele solicitate de către bătăuș.

Imaginile cu bătaia au fost trimise către INFO Huedin, iar reprezentanții publicației locale le-au redirecționat către Polițiștii Secției 8 Poliție Rurală Huedin. După ce au vizionat întreaga scenă, oamenii legii i-au reținut pe cei doi agresori. Duminică, procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Huedin i-a plasat pe cei doi agresori în control judiciar, fiind cercetați pentru lipsire de libertate în mod ilegal și loviri și alte violențe.

Citește toată povestea și vezi imaginile cu bătaia dând click pe următorul link… UPDATE – VIDEO – Femeie bătută cu sălbăticie într-o localitate clujeană. Agresorii au fost reținuți după ce imaginile au ajuns în presă

Citește și

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata