Take a fresh look at your lifestyle.

VIDEO – Horea Uioreanu a ieșit de după gratii! În pușcărie purta costume HUGO BOSS

0

Horea-Uioreanu-eliberat-din-penitenciarFostul președinte al Consiliului județean Cluj a părăsit penitenciarul Gherla, după ce Curtea de Apel Cluj a admis cererea apărătorilor de a-l judeca pe acesta în arest la domiciliu. Odată cu admiterea cererii lui Uioreanu, magistrații clujeni au decis ca și pentru Ioan Bene și Vasile Pogăcean, cercetați în același dosar de corupție, să fie luată aceeași măsură.

La ieșirea din închisoare, Uioreanu a spus că nu discută despre cum a fost  după gratii. Fostul președinte al CJ Cluj susține că cel mai mult își dorește să își vadă băieții.

Uioreanu a uimit  la ieșirea din închisoare. Acesta și-a etalat pe un umeraș costumele Hugo Boss pe care le purta după gratii.

Horea Uioreanu a fost așteptat la ieșirea din penitenciar de primarul Gherlei, Marius Sabo, care l-a ajutat să-și care bagajele avute în închisoare. Fostul președinte al Consiliului Județean Cluj s-a urcat apoi într-un taximetru și a plecat spre Cluj-Napoca, potrivit Someșeanul.ro.

Uioreanu a fost închis la Penitenciarul Gherla șase luni de zile. Acesta și-a recunoscut vina, iar după acest arest preventiv va fi judecat în arest la domiciliu.

Citește și

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata