Take a fresh look at your lifestyle.

VIDEO – IMAGINI ȘOCANTE în urma accidentului din Ungaria, în care 9 români au decedat! Cadavre sfârtecate și aruncate din microbuzul morții

0

Imagini șocante au apărut în spațiul public după accidentul în care nouă români și-au pierdut viața pe un drum din Ungaria, în apropiere de Ceglédbercelnél. Impactul dintre microbuz și autobasculantă a fost extrem de puternic, astfel că unele persoane au fost sfârtecate și aruncate din mijlocul de transport.

O tânără atârna de oglinda microbuzului, un bărbat a fost proiectat sub autoutilitară, iar un alt cadavru atârna pe geamul microbuzului. Aceasta a fost tabloul de groază pe care l-au văzut martorii și anchetatorii unguri. Accidentul s-a produs din cauza șoferului român care era live pe Facebook în momentul producerii tragediei. Pe imagini se vede cum microbuzul intră pe contrasens și se izbește frontal de o autobasculantă. Românii se întorceau spre casă din Slovenia.

Românii care au murit în accidentul din Ungaria erau originari din satul Deaj, comuna Mica, județul Mureș.

IMAGINI ȘOCANTE!

Conform ultimelor informații obținute de echipa consulară mobilă prezentă la fața locului, în urma operațiunilor de descarcerare s-a constatat că numărul persoanelor decedate este de nouă.

IMAGINI SURPRINSE ÎNAINTE DE ACCIDENT

Trupurile neînsuflețite au fost transportate la morgă pentru efectuarea autopsiei și a analizelor pe bază de ADN. MAE a solicitat autorităților române competente identificarea şi înştiinţarea, în regim de urgență, a familiilor din ţară ale persoanelor decedate în urma accidentului.

Citește și …
FOTO/VIDEO – Accident cu 9 români morți în Ungaria, șoferul român era live pe Facebook

Totodată, având în vedere numărul mare de victime, ministrul afacerilor externe a dispus activarea Fondului special de urgență aflat la dispoziția ministerului, în vederea suportării costurilor legate de repatrierea trupurilor neînsuflețite.

De asemenea, Centrul de Contact și Suport al Cetățenilor Români din Străinătate a fost activat în cadrul Celulei de Criză a MAE, pentru preluarea tuturor solicitărilor de asistență din partea familiilor.

Celula de Criză a MAE își continuă activitatea 24/7 până la finalizarea tuturor demersurilor de identificare a victimelor accidentului și repatrierea trupurilor neînsuflețite.

Citește și

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata