Take a fresh look at your lifestyle.

VIDEO – Imagini surprinse cu drona. Câte persoane se vaccinează zilnic la centrul drive-through de la Sala Sporturilor și care este timpul de așteptare

0

Coada formată zilnic la centrul de vaccinare drive-through din Cluj-Napoca arată un interes ridicat din partea clujenilor, și nu numai, pentru vaccinare. În centrul amplasat în parcarea Sălii Sporturilor „Horia Demian” sunt imunizate pe zi, în medie, 750 de persoane.

La centrul de vaccinare de la Sala Sporturilor nu este nevoie de programare, iar serul administrat este de la Pfizer.

Prefectul județului Cluj a explicat pentru publicația noastră, ZIARUL CLUJEAN, care este timpul de așteptare pentru acest centru, dar și cum se procedează în cazul rapelului.

„Rapelul se face la termen, la centrul drive. Se vor efectua doar rapeluri, iar daca vor rămâne locuri în acele zile (adică timp) se vor vaccina și alte persoane cu doza I. Sau se va alege un alt centru de vaccinare unde să se facă rapelul. Alegerea se face în termen de cel puțin 72 de ore înainte de data rapelului. În ceea ce privește timpul mediu de așteptare, la 762 de persoane vaccinate pe zi putem spune că se pot vaccina 63-64 de persoane pe oră. Numărul persoanelor poate varia în funcție de mai mulți factori obiectivi, nefiind un număr maxim sau minim”, precizează prefectul Tasnádi István-Szilárd.

Imagini surprinse zilele trecute cu drona.

Pe toată perioada Sărbătorilor Pascale vor fi deschise Centrele de Vaccinare împotriva infecției cu SARS-Cov-2 în intervalul orar 8:00-20:00.

Citește și … VIDEO – S-a deschis centrul de vaccinare drive-through de la Sala Sporturilor. CE SPUN OAMENII

Citește și

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata