Take a fresh look at your lifestyle.

VIDEO – Încătușare în plină stradă la Huedin

1

Un hoț în vârstă de 51 de ani, din localitatea sălăjeană Almașu, a fost capturat la Huedin, în județul Cluj, după ce a pătruns într-o parohie reformată și a furat mai multe bunuri, alături de fiul său în vârstă de 16 ani. Cei doi au sustras sistemul de supraveghere video al parohiei Călata din Huedin, un laptop, alte bunuri, dar și bani. Paguba parohiei a fost estimată la 13.000 de lei. Furtul a avut loc în urmă cu aproximativ două săptămâni.

Ieri dimineață, bărbatul a fost capturat în plină stradă de ofițerii de la Investigații Criminale Huedin și a fost dus la audieri. Pe imaginile de pe camerele de supraveghere se vede cum ofițerii îl opresc și imobilizează pe bărbat, după care îl urcă în mașina poliției și îl duc la audieri. Ulterior, oamenii legii l-au reținut pe bărbat pentru 24 de ore, fiind acuzat de furt calificat. Adolescentul de 16 ani a fost și el reținut de polițiști, în drum spre școală, iar acum împarte aceeași celulă cu tatăl său. Și băiatul este acuzat tot de furt calificat. Prejudiciul creat de cei doi a fost recuperat parțial.

Întrebat de ce a furat din parohia reformată, bărbatul de 51 de ani ar fi declarat că Dumnezeul maghiar nu are autoritate să pedepsească un creștin ortodox.

Citește și
1 Comentariu
  1. Stefan spune

    Deci iarasi se adevereste ca ortodocsii sunt net superiori tuturor, insa in special a ungurilor! Normal, d’aia Romania este unde este : saraca, subdezvoltata, inculta si predispusa la infractori.

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata