Take a fresh look at your lifestyle.

UPDATE – VIDEO – Incendiu la acoperișul unui bloc din Florești, familii evacuate

0

Patru familii au fost evacuate, de către pompieri, dintr-un bloc situat pe strada Fagului în localitatea clujeană Florești. Un incendiu a cuprins acoperișul imobilului, miercuri înainte de prânz. Actualizare valabilă pentru acest articol, în partea de jos.

Incendiul a izbucnit la acoperișul unui imobil cu trei etaje. Trei autospeciale de stins incendii și două platforme de intervenții la înălțime au fost direcționate către focar.

„Patru familii au fost evacuate. Flăcările sunt sub control. Revenim cu informații privind cauza izbucnirii incendiului”, precizează Andrei Biriș, purtător de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Cluj.

ACTUALIZARE -1

„Sumar intervenție imobil de locuințe, str Fagului, Florești: Trei autospeciale pentru stins incendii, două autoplaforme pentru intervenții și salvări de la înălțimi și un echipaj SMURD au intervenit pentru stingerea flăcărilor care au cuprins un imobil cu trei nivele, în jurul orei 10.50, situat pe strada Fagului din localitatea Florești. Au fost evacuați trei adulți și opt copii din apartamentele imobilului, fără să necesite consult din partea echipajului SMURD. Peste 20 de pompieri au acționat timp de trei ore pentru stingerea flăcărilor și înlăturarea efectelor negative. Acoperișul imobilului, de cca 180 mp, a fost distrus în totalitate de flăcări și au fost afectate de ardere, în diferite proporții, și apartamentele de la ultimul nivel. Propagarea flăcărilor a fost favorizată de structura din lemn a tavanului care era comună cu acoperișul. Au fost deteriorate de scurgerea apei folosite pentru stingere și alte apartamente din imobil. Sunt desfășurate în continuare operațiuni pentru înlăturarea efectelor negative și cercetarea cauzei probabile care a dus la izbucnirea incendiului”, se arată într-o informare scrisă a Inspectoratului pentru Situații de Urgență Cluj.

Citește și

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata