Take a fresh look at your lifestyle.

VIDEO – Incendiu pe strada Grigore Moisil. Un bărbat cu probleme a fost încătușat și dus la spital, alte persoane evacuate

0

Pompierii din cadrul Detașamentului 1 Cluj-Napoca au intervenit, joi dimineața, la un incendiu de apartament pe strada Grigore Moisil din cartierul clujean Bună Ziua. La fața locului au fost trimise două autospeciale și o autoscară. Un bărbat care s-ar droga și-ar fi dat foc la apartament. Polițiștii au fost nevoiți să spargă geamurile și ușa apartamentului pentru a-l extrage pe individul de 33 de ani.

Incendiul s-a manifestat la parterul blocului.

Doi copii și trei adulți care au inhalat fum au fost consultați de echipajele medicale și au fost transportați la spital pentru investigații suplimentare.

Se lucrează la lichidarea incendiului.

Vecinii susțin că simțeau adesea miros de „iarbă”. Tot oamenii spun că în dimineața incendiului, bărbatul de 33 de ani, mutat recent în bloc, a alergat dezbrăcat prin parcare și era recalcitrant.

“La data de 23 iunie a.c., în jurul orei 08.15, polițiștii au fost sesizați, prin apel 112, pentru a interveni pe strada Grigore Moisil din municipiul Cluj-Napoca, întrucât o persoană de sex masculin manifestă un comportament agresiv și aruncă cu pietre pe stradă.

În baza sesizării, un echipaj de ordine publică a fost direcționat la fața locului pentru a lua măsurile necesare. Polițiștii au observat că este vorba de un bărbat recalcitrant, aflat în grădina blocului și care nu dorea să coopereze. Având în vedere aceste aspecte, pentru a lua măsurile legale, polițiștii au fost nevoiți să-l imobilizeze, bărbatul fiind ulterior încătușat.

În tot acest timp, a fost solicitat sprijinul patrulelor din apropiere pentru a li se acorda sprijin în cadrul intervenției.

Polițiștii au observat degajări de fum care proveneau din apartamentul bărbatului, situat la parter, fapt pentru care au pătruns imediat în interiorul acestuia pentru a se asigura că nu există persoane aflate în pericol.

De asemenea, polițiștii au evacuat 2 persoane aflate într-un apartament de la etajul 1, respectiv un adult și un minor.

Totodată, la fața locului s-au deplasat echipaje medicale, jandarmi și echipaje din cadrul ISU, fiind luate măsuri pentru asigurarea locului în care s-a produs deflagrația și acordarea primului ajutor persoanelor.

Până în acest moment au fost transportate 6 persoane la o unitate medicală pentru mai multe investigații de specialitate.

În cauză, pentru asigurarea cadrului legal necesar verificărilor, polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere”, se arată într-o informare a Inspectoratului de Poliție Județean Cluj.

Citește și
SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata