Take a fresh look at your lifestyle.

VIDEO – Incendiu puternic urmat de explozie pe strada Traian Moșoiu

0

Trei autospeciale pentru stingere au intervenit, sâmbătă, pentru stingerea unui incendiu care a cuprins două garaje, o anexă și s-a extins la o cameră a unei case de locuit, pe strada Traian Moșoiu din municipiul Cluj-Napoca.

Potrivit ISU Cluj, în momentul sosirii autospecialelor, pe timpul realizării dispozitivului preliminar, o butelie de gaz a explodat într-unul dintre garaje, din fericire fără a produce victime. A doua butelie a fost scoasă din flăcări de pompieri, înainte ca ea să explodeze.

Un echipaj SMURD a consultat o femeie în vârstă de aproximativ 80 de ani care prezenta agitație psihomotorie, însă nu a fost necesar transportul la spital.

Operațiunile de stingere au durat aproximativ o oră, limitându-se extinderea la celelalte încăperi ale casei de locuit și a locuințelor din apropiere.

Din cercetările preliminare, se pare că incendiul a pornit de la scânteile mecanice generate de lucrările cu flexul în interiorul unui garaj, care au aprins câteva materiale textile ce erau depozitate lângă butoaie cu ulei, respectiv combustibil pentru centrala de încălzire a imobilului.

Citește și

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata