Take a fresh look at your lifestyle.

VIDEO – Intrarea unui magazin Profi din Florești, avariată de un autoturism

0

Intrarea magazinului Profi, de pe strada Teilor din Florești, a fost avariată, vineri după-masă, de un autoturism. Șoferul a uitat să asigure autovehiculul, iar acesta a luat-o din loc.

O clientă a magazinului a fost rănită ușor de cioburi.

„O autospecială și un echipaj SMURD au fost alertate ca urmare a unui incident care s-a produs în jurul orei 17.30, în parcarea unui magazin de pe strada Teilor din localitatea Florești. Pompierii au găsit un autoturism și ușa de la intrarea în magazin avariate și o femeie de cca 30 de ani care prezenta câteva tăieturi superficiale la nivelul unui braț. Echipajul SMURD a acordat primul ajutor femeii, care a refuzat transportul la spital”, precizează reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență Cluj.

Polițiștii dezleagă misterul accidentului.

„Un bărbat de 30 de ani, din Cluj Napoca, a lăsat din neatenție autoturismul în drive-mode și a coborât din mașină. Autoturismul s-a oprit în geamul unui magazin alimentar, iar cioburile au rănit o femeie de 34 de ani, din Florești, care se afla în magazin. Aceasta nu a fost transportată la spital„, precizează Andreea Vișan, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Cluj.

loading...
Citește și

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata