Take a fresh look at your lifestyle.

VIDEO – Jaful anului la Cluj! Trei bărbaţi au fost opriţi de mascaţi, după ce au furat o avere din cartierul Gheorgheni

0

retinutiPoliţiştii clujeni au reţinut, pentru 24 de ore, trei bărbaţi bănuiţi că ar fi pătruns, prin forţarea uşii de acces, în locuinţe din judeţele Cluj şi Mureş şi ar fi sustras bani şi bijuterii.

La data de 19 septembrie, în baza cercetărilor efectuate, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul I.P.J. Cluj au organizat un flagrant pentru depistarea unui grup de bărbaţi bănuiţi de furturi din locuinţe, situate în judeţele Cluj şi Mureş.

Din verificările efectuate de poliţişti a reieşit că ar fi implicaţi trei bărbaţi cu vârste între 21 şi 26 de ani, din judeţul Mureş, care ar fi pătruns în locuinţe prin forţarea uşii de acces. Aceştia au fost depistaţi în flagrant, la scurt timp după ce au părăsit locul faptei cu un autoturism, în urma sustragerii de bunuri dintr-un imobil situat pe strada Băiţa, din municipiul Cluj-Napoca.

Poliţiştii i-au oprit în trafic, la ieşirea din localitatea Feleacu, iar în urma controlului efectuat asupra persoanelor şi asupra  autoturismului au găsit, ascunşi în vehicul, bani, bijuterii şi şurubelniţe. Prejudiciul cauzat clujeanului este de aproximativ 46.500 lei, fiind recuperat în totalitate.

Acţiunea a fost organizată cu sprijinul poliţiştilor de investigaţii criminale din cadrul I.P.J. Mureş şi al luptătorilor din cadrul Serviciilor de Operaţiuni Speciale Cluj şi Mureş.

Bărbaţii au fost reţinuţi pentru 24 de ore de poliţiştii sub aspectul comiterii infracţiunii de „furt calificat”, faptă prevăzută de Codul penal şi urmează să fie prezentaţi cu propunere legală,  în faţa unităţii de parchet competente.

Poliţiştii continuă cercetările în cauză pentru documentarea întregii activităţi infracţionale şi stabilirea tuturor faptelor comise de persoanele implicate, în vederea tragerii la răspundere penală.

Citește și

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata