Take a fresh look at your lifestyle.

VIDEO – La Turda, mânză chinuită și pusă să tragă un BMW de două tone, probă ca să fie vândută

2

O mânză de aproape 3 ani a fost chinuită și pusă să tragă un BMW de două tone, probă ca să fie vândută. S-a întâmplat la Turda, unde proprietarul și cei care-l însoțeau au transmis live pe Facebook tortura animalului.

Mânza nu a fost niciodată potcovită, dar cu toate acestea stăpânul o obligă să tragă două tone. Bărbatul vinde cabalina și vrea să demonstreze astfel cât de puternică este. Chinuită, biciuită și îndemnată să tragă două tone, mânza cade în genunchi. Cabalina va împlini în august 3 ani.

Bărbatul a fost live pe Facebook, apoi a mai postat alte două filmulețe în care explica ce se întâmplă cu animalul. Înhămat la un BMW de două tone, dar așezat de-a latul, calul e îndemnat să tragă mașina pentru a-și arăta forța.

La aproximativ o oră după transmisiunea live toate imaginile au dispărut de pe contul bărbatului, șterse de el, după ce zeci de oameni l-au condamnat pentru tratamentul aplicat animalului.

Citește și … Polițiștii s-au autosesizat în cazul mânzei din Turda și fac „verificări”

FILMUL ÎNTREG, MAI JOS.

Proprietarul a explicat motivul testului, iar cei interesați de achiziția cabalinei pot suna la numărul de telefon afișat public.

Indignați de gestul proprietarului, zeci de oameni au comentat la postare.

Citește și … Polițiștii s-au autosesizat în cazul mânzei din Turda și fac „verificări”

Citește și
2 Comentarii
  1. Vasile Ioan Barbu spune

    Unde moți tăi vezi tu că e este biciuită jegule ordinar, au exagerat cu trasul mașini pe curmeziș dar animalul este întreținut și curat și eu nu văd în video nici o biciuială

  2. Sabina spune

    Nenorocitule asa ce te-as biciui si eu sa vezi cum.e si sa te leg de madina aia si sa tragi, sa vada lumea ca esti fortos, retardatulr

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata