Take a fresh look at your lifestyle.

VIDEO – Mașină lovită de tren, la Dej

0

Un autoturism a fost serios avariat, sâmbătă după-masă, la Dej. Șoferul acestuia nu s-a asigurat la trecerea peste calea ferată și a intrat în coliziune cu un tren. Din fericire, tânărul de la volan a scăpat doar cu spaima. Autovehiculul implicat în accidentul feroviar aparține unei pizzerii.

”În jurul orei 16.00, a fost alertată o autospecială cu modul de descarcerare și un echipaj SAJ că urmare a unui accident feroviar produs pe trecerea la nivel cu calea ferata de pe strada 1 Mai, din municipiul Dej. Pompierii au găsit la locul evenimentului un autoturism avariat și șoferul ieșit din acesta. Bărbatul de cca 20 de ani a fost consultat de echipajul SAJ însă a refuzat transportul la spital”, se arată într-o informare a Inspectoratului pentru Situații de Urgență Cluj.

Polițiștii de la rutieră spun că vinovat de producerea accidentului este șoferul autoturismului. Acesta va rămâne pieton în următoarea perioadă.

”Accident cu pagube materiale la pasajul CFR de pe strada Sărata de Jos din Dej. Conducătorul unui autoturism, în vârstă de 21 ani, care circula dinspre strada 1 Mai spre strada Sărata de Jos s-a angajat neregulamentar în traversarea pasajului, nerespectând culoarea roșie a semaforului electric, moment în care a fost surprins și accidentat de trenul care circula pe firul de deplasare dinspre Dej spre Cluj Napoca. În urma evenimentului rutier au rezultat doar pagube materiale. Conducătorul auto și mecanicul nu se aflau sub influența alcoolului”, se arată într-o informare scrisă a Inspectoratului Județean de Poliție Cluj.

loading...
Citește și

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata