Take a fresh look at your lifestyle.

VIDEO – Mihai Ghencea, PR-ul Circului Toredo, interviu despre Magicul Colorado, decedat la Cluj. Ce a făcut celebrul pitic în ultimele ore de viață

0

mihai-ghencea-magicul-colorado-1De 20 de ani, la Circul Toredo, Magicul Colorado a fost primul pregătit pentru intrarea pe scenă și tot de atâția ani a jucat în sute de spectacole din țară și de peste hotare. Era un profesionist și un membru al familiei circului. De curând devenise tată, dar nu a mai apucat să-și vadă fiica în arenă, așa cum își dorea. Sunt lucruri de suflet pe care PR-ul Circului Toredo, Mihai Ghencea, le povestește despre Cristi Magicul Colorado. Artistul a fost găsit mort în rulota din incinta circului, instalat lângă Ștrandul Sun.

magicul-colorado-cristi-decesCristi avea 34 de ani, o soție și o fetiță născută în luna martie a acestui an. Era extrem de îndrăgit de toți copiii, dar și de adulți, pentru numerele sale de pe scenă. Decesul artistului a lăsat un gol adânc în inima colegilor săi. Toți vorbesc despre Magicul Colorado ca fiind un membru al familiei, un profesionist desăvârșit, care punea suflet în tot ce făcea și întotdeauna, spun colegii săi, era primul îmbrăcat și pregătit de urcare de scenă. Când nu era pe scena de la circ, Colorado era prin școlile și grădinițele clujene, unde îi făcea pe cei mici să zâmbească.

magicul-colorado-cristi-deces-cluj

Marți, după ce i-a făcut pe copii să râdă în hohote, artistul s-a retras la circ, obosit fiind. Era liber, pentru că joi urma să aibă un spectacol nou pe scena Circului Toredo, amplasat lângă Ștrandul Sun. După-masă, spun colegii lui, i s-a făcut rău și l-au dus la medic. După o perfuzie și o electrocardiogramă Cristi s-a simțit mai bine și s-a întors în rulota lui, în care stătea alături de soție și fiica lor. O oră mai târziu, soția l-a găsit pe artist inert. Au fost alertate echipajele de salvare, dar medicii sosiți nu au mai putut face nimic pentru a-l readuce la viață.

Marea familie a Circului Toredo a adoptat-o deja pe soția lui Cristi, dar și pe fetița lor. Mama și copilul vor rămâne la circ și vor primi sprijinul necondiționat al colegilor.

În memoria Magicului Colorado, la Cluj-Napoca, sâmbătă, colegii acestuia vor susține un spectacol.

Citește și …
FOTO – Celebrul pitic Magicul Colorado a fost găsit mort la Cluj. Polițiștii au deschis dosar penal pentru ucidere din culpă

Citește și

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata