Take a fresh look at your lifestyle.

VIDEO – Mircea Bravo, lecție DURĂ pentru cei care parchează pe locurile persoanelor cu handicap. O șoferiță a fost NESIMȚITĂ!

0

mircea-bravoCunoscutul Mircea Bravo le-a dat o lecție dură șoferilor care parchează pe locurile special destinate persoanelor cu handicap. O șoferiță a dat dovadă de o nesimțire ieșită din comun.

Mircea Bravo a stat la pândă, pe Bulevardul Eroilor din Cluj-Napoca, în preajma unui loc de parcare destinat conducătorilor auto cu handicap.

Înarmat cu un căruț pentru persoane cu deficiențe locomotorii, Mircea Bravo îi întreba pe șoferii care parcau pe locul persoanelor cu handicap dacă au nevoie de ajutor.

Rușinați, cei filmați în experiment, s-au urcat în autoturisme și au plecat. Una dintre șoferițe a dat dovadă de o nesimțire cum nu s-a mai văzut și era pe punctul de a face scandal.

Urmărește fluxul de știri ziarulclujean.ro și pe Facebook!

Citește și …
Avocata TUPEISTĂ lovește din nou și amenință cu judecata! Cum se apără Bianca Perța

Citește și …
Petiție online pentru excluderea din avocatură a TUPEISTEI Bianca Veronica Perța. Tu semnezi?

Citește și …
Avocatul Bianca Perța este TUPEISTA, din clipul lui Bravo, care a parcat pe locul unui handicapat. Nu poate fi sancționată!

Citește și …
HALUCINANT – De ce nu este sancționată avocata TUPEISTĂ, cea care a parcat cu nesimțire pe locul persoanelor cu handicap

Citește și

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata