Take a fresh look at your lifestyle.

VIDEO – Moarte suspectă în județul Cluj! Cadavru găsit într-o casă răvășită, polițiștii au ajuns la 3 ore de la apelul la 112

0

cadavruCaz revoltător în localitatea clujeană Nima. Un bărbat de 43 de ani a fost găsit decedat în casă, iar oamenii legii au ajuns la solicitare după trei ore de la apelul la 112. Mama bărbatului a fost cea care a sunat la 112 și imediat după apel o ambulanță a ajuns la locul indicat, dar nu și oamenii legii. Timp de trei ore, mama decedatului, care a avut nevoie de îngrijiri medicale, și alte rude împreună cu medicii de la ambulanță i-au așteptat pe polițiști.

Însă, cum personalul ambulanței nu poate pătrunde pe o proprietate fără a fi însoțit de polițiști, atât cei de la ambulanță, cât și rudele celui decedat au așteptat să vină un echipaj de poliție. Și au așteptat aproape trei ore. Ambulanța a ajuns la fața locului la ora 19:44 de minute, iar primul echipaj de poliție s-a prezentat la casa bărbatului abia la ora 22:30. După alte câteva minute, a ajuns la fața locului și un polițist criminalist, scrie Someșeanul.ro.

Între timp, sfâșiată de durere, mama celui decedat a suferit un atac de panică, având hipertensiune, astfel că a avut nevoie de îngrijiri medicale. Aceasta a fost urcată în ambulanță, personalul medical având grijă să-i dea oxigen și tratament pentru scăderea tensiunii arteriale.

În tot acest timp, sora celui decedat, dar și nepoții acestuia și alte rude au înghețat de frig în fața porții, în așteptarea echipajului de poliție care nu mai sosea. De trei ori au încercat cei de la Ambulanță să anunțe că stau pe loc în așteptarea polițiștilor, în loc să devină disponibili pentru alte posibile cazuri medicale, mult mai grave, că, potrivit protocolului, trebuia să aștepte până la sosirea oamenilor legii ca să poată constata decesul bărbatului.

Potrivit rudelor acestuia, bărbatul de 43 de ani avea probleme cu băutura. Era necăsătorit și nu avea copii, locuind singur în casa din Nima. Acesta obișnuia să meargă de două ori pe săptămână la mama lui, la Dej, pentru a-și spăla hainele și a-și duce acasă pachete cu mâncare, iar în fiecare duminică mergea acasă la mama pentru a lua masa cu familia. Doar că în ultimele zile, bărbatul a fost de negăsit, iar rudele acestuia nu l-au putut contacta să vadă ce s-a întâmplat cu el.

Văzând că nu reușește în niciun mod să ia legătura cu el, mama bărbatului a început să-și facă griji în ultimele zile, iar în această dimineață a sunat o vecină să treacă pe la el. Aceasta a bătut la ușă, a strigat prin curte, însă nu a primit niciun răspuns. I-a lăsat totuși un bilet în ușă bărbatului, rugându-l să-și contacteze familia, însă în cursul zilei, după-amiaza, când a trecut pe lângă casa bărbatului a văzut că biletul este tot în ușă, astfel că a sunat-o pe mama acestuia.

Femeia a venit la Nima într-un suflet, și, cu ajutorul unor vecini care au spart ușa de la intrare, a reușit să pătrundă în casă. Aici l-au găsit pe bărbat mort pe jos, dezbrăcat și toată casa întoarsă pe dos.

Conform rudelor, încăperea era toată răvășită, fotoliile și masa, dar și televizorul erau răsturnate, iar haine și alte bunuri erau împrăștiate peste tot, întreaga scenă fiind una de coșmar. În plus, rudele victimei spun că acesta avea câteva răni pe corp, dar nu pot să-și dea seama de când sunt acestea sau cât au fost de grave.

Urmează ca în prin ancheta începută în acest caz criminaliștii să determine care au fost circumstanțele în care bărbatul a murit și de câte zile zăcea mort în propria casă. Cadavrul acestuia a fost transportat la morgă pentru stabilirea cauzei decesului, iar în urma rezultatului autopsiei se vor desfășura și cercetările ulterioare ale polițiștilor în acest caz.

Citește și

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata