Take a fresh look at your lifestyle.

VIDEO – Moarte suspectă la Jucu de Sus

0

Moarte suspectă în localitatea clujeană Jucu de Sus. O femeie de 63 de ani, din localitate, a fost găsită fără viață în fântâna unor vecini. Clujeanca avea probleme de sănătate și amenințase indirect cu sinuciderea, dar nu se știe dacă astăzi a fost victima unui accident nefericit sau și-a pus capăt zilelor.

Femeia a dispărut în cursul dimineții de vineri. În jurul prânzului, trupul acesteia a fost zărit în fântâna unor vecini. Familia a dat-o dispărută pe femeie și tot familia a găsit-o fără viață. Pe proprietatea cu fântâna nu locuiește nimeni, de ani buni, spun vecinii.

La fața locului s-au deplasat pompierii și un echipaj medical. Corpul femeii a fost scos din fântână, iar medicul de pe ambulanță a constatat decesul.

Potrivit vecinilor, femeia avea probleme medicale în ultima perioadă și o stare psihică nu foarte bună. Aceasta ar fi afirmat săptămâna trecută că s-a săturat de viață, dar nimeni nu și-a închipuit că este capabilă de sinucidere.

Oamenii legii spun că nu există, la acest moment, elemente de comitere a unei infracțiuni și ancheta înclină spre o sinucidere.

Cu toate acestea, s-a deschis un dosar penal pentru infracțiunea de ucidere din culpă. Dacă la necropsie nu vor fi evidențiate elemente de omor, dosarul se va clasa pe sinucidere.

Și în acest caz, la fel ca în altele, polițiștii prezenți la fața locului au fost preocupați de hăituirea jurnaliștilor. Ca și cum jurnaliștii s-ar duce de plăcere la astfel de cazuri. Ordinul „Nu mai filma!” e la îndemâna lor, atunci când nu le convine ceva. Unii polițiști au impresia că jurnaliștii trebuie să-i asculte și să filmeze doar când au acord. Greșit și grav că nu le spune nimeni să-și vadă de treaba lor.

Șefii din IPJ Cluj au promis în repetate rânduri că se vor ocupa de armonizarea relației dintre cele două tabere, dacă putem spune așa, că vor încerca să le implementeze unor polițiști cei 7 ani de acasă, dar ori au uitat ori au eșuat cu încercările.

Ne bucurăm, totuși, că atunci când au nevoie de sprijinul presei pentru identificarea unor infractori, oamenii legii nu sunt deranjați de camere, de filmări și sunt foarte amabili. Să fiți sănătoși!

loading...
Citește și

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata