Take a fresh look at your lifestyle.

VIDEO – Momentul ȘOCANT în care autoturismul este lovit de tren între Gârbău și Viștea. Doi oameni au murit

0

Au apărut imagini de pe o cameră de supraveghere amplasată pe locomotiva care a lovit autoturismul între Gârbău și Viștea. Garnitura de tren se îndrepta spre Oradea în momentul producerii accidentului feroviar. Doi oameni au murit pe loc. Pe imagini se vede cum bărbatul care conducea autoturismul forțează cu inconștiență trecerea peste calea ferată. Trecerea peste calea ferată era semnalizată.

Doi bărbați și-au pierdut viața, joi după-masă, între localitățile clujene Gârbău și Viștea. Mașina cu care circulau cei doi a fost spulberată de un tren. La sosirea echipajelor de salvare, cei doi ocupanți ai autovehiculului erau morți.

Accidentul s-a produs pe fondul neasigurării la trecerea peste calea ferată. Impactul a fost extrem de puternic, mașina a fost târâtă pe șine câteva sute de metri. Cel de la volanul mașinii nu deținea permis de conducere. Mașina implicată în accident era radiată din circulație.

Bărbatul care conducea avea 45 de ani și era din localitatea clujeană Viștea, comuna Gârbău, iar pasagerul avea 53 de ani și era din localitatea bistrițeană Chiochiș.

Vezi imagini de la locul tragediei, click AICI.

Citește și

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata