Take a fresh look at your lifestyle.

VIDEO – Motociclist băgat în spital de o șoferiță grăbită

0

Un motociclist în vârstă de 26 de ani a fost transportat la spital, duminică după-masă. El a fost victima unui accident rutier produs în localitatea clujeană Cuzdrioara. Coliziunea s-a produs din cauza unei șoferițe grăbite, care a efectuat cu autoturismul un viraj chiar în fața motocicletei.

Potrivit anchetatorilor, șoferița de 22 de ani circula dinspre Bistrița spre Dej. În localitatea Cuzdrioara, aceasta ar fi vrut să efectueze un viraj spre stânga, pentru a intra pe o stradă lăturalnică.

Tânăra nu a așteptat să treacă motocicleta care circula regulamentar din sens invers și a intrat în coliziune cu aceasta.

„O tânără de 22 ani, care conducea un autoturism pe DN-17, în localitatea Cuzdrioara, dinspre Bistrița spre Dej, la intersectie cu strada Mihai Eminescu a intrat în coliziune cu o motocicletă care circula regulamentar dinspre Dej spre Bistrița, condusă de un tânăr de 26 de ani, din județul Bistrița-Năsăud”, precizează Andreea Vișan, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Cluj.

Femeia de la volan a fost testată, iar rezultatul la alcool a fost negativ.

Din cauza leziunilor suferite, bikerul nu a putut fi testat la fața locului. Acestuia îi vor fi recoltate probe la unitatea medicală unde este deja internat.

În cauză cercetările continuă în cadrul unui dosar penal deschis pentru vătămare corporală din culpă.

Citește și
SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata