Take a fresh look at your lifestyle.

VIDEO – O tânără din Mănăștur s-a aruncat de la etaj

0

Tentativă de sinucidere în Mănăștur. O tânără de 31 de ani s-a aruncat de la etajul 4 al blocului în care locuiește pe strada Parâng din cartierul clujean Mănăștur. Femeia, studentă din spusele vecinilor, locuiește cu părinții. Surse din rândul anchetatorilor spun că aceasta ar fi intrat în depresie. Video, în partea de jos a articolului.

Luni seara, tânăra ar fi decis să-și pună capăt zilelor. Aceasta ar fi sărit în gol de la etajul 4, ceea ce înseamnă mai mult de 10 metri înălțime. Vecinii au văzut-o căzută pe femeie și au dat alarma la 112.

Un echipaj medical, dar și polițiștii s-au deplasat la fața locului. Tânăra, rănită grav, dar conștientă, a fost transportată de urgență la spital. În timp ce unii vecini susțin că femeia a căzut în picioare, alții spun că pe burtă.

Surse din anchetă precizează pentru publicația noastră, Ziarul Clujean, că tânăra ar fi avut ceva probleme de sănătate în ultima perioadă și ar fi intrat în depresie. Pentru anchetatori e clar că este vorba despre o tentativă de sinucidere, dar cercetările continuă.

Familia din care face parte tânăra nu este cunoscută de către vecini ca fiind una cu probleme.

Citește și

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata