Take a fresh look at your lifestyle.

VIDEO – Parlamentar SNOPIT în bătaie de un grup de activişti

0

Nestor Şufrici  - DEPUTAT BATUT IN ODESAUcrainenii din Odessa au snopit un parlamentar în bătaie. Oficialul, Nestor Şufrici venise să discute cu opoziţia. Acesta a fost prins în mulţime şi bătut până a fost lăsat într-o baltă de sânge. Acelaşi deputat a fost aruncat la gunoi, la propriu, de aceeaşi activişti.

Oamenii au aflat că oficialul a venit la Odesa pentru a-şi da întâlnire cu aşa-numita opoziţie locală, scrie unian.net. Imediat cum s-a aflat, mulţimea s-a mobilizat, iar după consultări, oficialul nu a scăpat.

După întrevedere, deputatul Nestor Şufrici împreună cu ex-guvernatorul Nicolae Scoricom, au încercat să liniştească mulţimea, însă situaţia a scăpat de sub control şi s-a iscat o bătaie. Deputatul, fiind lovit în faţă de câteva ori, a încercat să fugă, însă a fost prins şi doborât la pământ.

Forţele de ordine au încercat să-i tempereze pe naţionaliştii furioşi, însă aceştia s-au năpustit asupra lui şi l-au trântit la pământ. În plus, alesul a fost lovit de mai multe ori în zona feţei. Cu greu au reuşit poliţştii să-l scoată din mâinile activiştilor.

Acum două săptămâni, un acelaşi parlamentar a căzut victimă activiştilor. Atunci, ei l-au prins şi l-au aruncat la gunoi.

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata