Take a fresh look at your lifestyle.

VIDEO – Pirande în acțiune la Aghireșu Fabrici. Puii și micii au dispărut ca prin magie sub fuste

0

Două pirande din Huedin au fost surprinse de camerele de supraveghere dintr-un magazin, din localitatea clujeană Aghireșu Fabrici, în timp ce furau mai mulți pui la caserolă și tăvi cu mititei. Ca prin magie au dispărut puii și mititeii sub fustele celor două femei.

Cele două femei au acționat vineri după-masă, iar angajații magazinului și-au dat seama vineri seara de furt. Reprezentanții magazinului au publicat imaginile pe Facebook. După ce imaginile au devenit virale, rudele celor două femei ar fi încercat să-i determine pe reprezentanții magazinului să le înlăture de pe platforma de socializare.

Prejudiciul de aproximativ 80 de lei a fost acoperit de reprezentanții magazinului. Aceiași reprezentanți spun că luni dimineața vor depune plângere la Poliția Huedin și nu vor tolera astfel de fapte.

Surse din Inspectoratul de Poliție Județean Cluj, care au văzut deja imaginile, susțin că este modul clasic de operare al femeilor de etnie rromă. Acestea ar avea buzunare largi cusute sub fuste, la fel ca un marsupiu.

Citește și

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata