Take a fresh look at your lifestyle.

VIDEO – Poliția cere sprijinul cetățenilor! Dacă o cunoașteți pe individă sunați la 112

0

Poliţiştii clujeni fac un apel public pentru identificarea unei persoane bănuite de înșelăciune prin metoda “Accidentul”. Cei care au informaţii cu privire la identitatea persoanei din imagini, sunt rugaţi să apeleze numărul unic de urgenţă 112!

VIDEO – Escroaca a fost prinsă, alături de ea și doi complici. De unde este femeia care în decembrie 2018 a înșelat o clujeancă, cu 50.000 de lei, prin metoda „Accidentul”

La data de 12.12.2018, în jurul orei 03:33, persoana vătămată, o femeie de 77 ani, din Cluj-Napoca, a fost contactată pe telefonul fix de către o persoană necunoscută care,  folosind o calitate mincinoasă, i-a adus la cunoștință faptul că fiica ei a suferit un accident, căzând pe gresia din baie.

În continuarea conversației telefonice, persoanei vătămate i-a fost pretinsă o sumă de bani în vederea efectuării unei intervenții chirurgicale de urgență, intervenție care se va efectua la un spital din Târgu-Mureș.

În urma conversației, la ușa acesteia s-a prezentat o femeie necunoscută, de aproximativ 35-40 ani, cu o înălțime de 1.60-1.65 m, păr de culoare negru, ten închis, îmbrăcată cu o scurtă de fâș, cu glugă și blăniță, a pătruns în apartament, unde i-a fost înmânată suma de 50.000 lei.  

După înmânarea sumei, persoana necunoscută a plecat sub pretextul grabei de a transfera banii de urgență în contul doctorului care urmează să realizeze intervenția chirurgicală.

În cauză polițiștii efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „Înșelăciune”, fiind desfășurate activități în vederea identificării suspectei şi recuperării prejudiciului.

Citește și
SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata