Take a fresh look at your lifestyle.

VIDEO – Președintele Asociației Județene a Vânătorilor Sportivi, Ioan Meseșan, s-a împușcat în centrul Clujului

0

politia-nu-trecetiIoan Meseșan, președinte al Asociației Județene a Vânătorilor Sportivi din județul Cluj (AJVS), s-a împușcat în cap, vineri după-masă, în sediul instituției pe care a condus-o în ultimii 16 ani și pe care trebuia să o predea în zilele următoare altei conduceri.

S-a dat alarma în centrul Clujului imediat după sinucidere. O colegă a lui Meseșan, aflată într-o încăpere alăturată, a auzit focul de armă și s-a dus să vadă ce s-a întâmplat. Femeia a sunat imediat la 112, iar un echipaj de ambulanță s-a deplasat la fața locului. Medicii au constatat decesul bărbatului de 48 de ani.

Polițiști, procurori, criminaliști și medici legiști au ajuns de urgență la locul sinuciderii.

Arma folosită de bărbat pentru a-și lua viața este una de vânătoare, a cărei calibru nu este cunoscut deocamdată.

 

„În jurul orei 15:40, poliția a fost sesizată cu privire la faptul ca într-un imobil de pe strada Cuza Vodă, din Cluj-Napoca, a fost găsită o persoană decedată. La fața locului s-a deplasat o echipă complexă de polițiști de investigații criminale, o alta de la arme-explozibil și substanțe periculoase, criminaliști și medici legiști. Conform primelor infomații, ar fi vorba despre un deces prin împușcare. Polițiștii fac cercetări pentru stabilirea împrejurărilor exacte în care a survenit decesul bărbatului”, declară Carmen Jucan, purtătorul de cunvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Cluj.

REVENIM CU DETALII

Citește și

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata