Take a fresh look at your lifestyle.

VIDEO – Presupusul PEDOFIL din Mănăștur, ARESTAT pentru 30 de zile!

0

Judecătorul pentru drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Cluj-Napoca a dispus, miercuri seara, față de bărbatul cercetat pentru corupere sexuală împotriva minorilor și ultraj contra bunelor moravuri, arestarea preventivă pentru 30 de zile.

Reamintim, marți seara, bărbatul de 36 de ani a fost reținut de polițiștii clujeni pentru 24 de ore. Acuzațiile sunt grave – corupere sexuală de minori și ultraj contra bunelor moravuri.

Polițiștii îl acuză pe bărbatul din Cluj-Napoca că ar fi încercat să corupă sexual două fetițe de 11 și 12 ani, de la o școală din cartierul clujean Mănăștur, mai exact de la Școala ”Iuliu Hațieganu”. Bărbatul își parca mașina în apropierea școlii, le invita pe fete la plimbare și își desfăcea pantalonii. Fetițele au spus la școală prin ce au trecut, dascălii l-au identificat pe bărbat și l-au reclamat la poliție.

Rudele bărbatului sunt șocate și consideră că totul este o neînțelegere, mai ales că acuzatul are acasă doi copilași, de 11 și 6 ani.

Se pare că, în baza probatoriului administrat de către anchetatori, magistrații l-au considerat pe bărbat pericol public și au dispus cea mai dură măsură preventivă.

Citește și …
Procurorii l-au trimis în judecată pe Miklos Arthur, presupusul pedofil din Mănăștur


Citește și …
Procurorii l-au trimis în judecată pe Miklos Arthur, presupusul pedofil din Mănăștur

loading...
Citește și

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata