Take a fresh look at your lifestyle.

VIDEO – Provocarea verii: RENUNȚI ȘI CÂȘTIGI! Campanie antifumat, cu marele premiu în valoare de 1.200 de euro

0

„Renunți și câștigi” este o campanie de promovare a sănătății, destinată persoanelor care doresc să renunțe la fumat. Scopul programului este îmbunătățirea calității vieții și a speranței de viață prin schimbarea obiceiurilor.

Provocarea presupune renunțarea la fumat pentru o perioadă de șase săptămâni, respectiv între 1 iunie și 12 iulie 2021, inclusiv. În acest timp participanții vor beneficia de consiliere online, psihologică și medicală gratuită.

Fiecare participant care va respecta regulamentul campaniei publicat pe pagina de internet renuntisicastigi.ro, va fi considerat câștigător și va putea participa la tragerea la sorți a Marelui Premiu, o excursie în valoare de 1200 euro. Fiecare participant, însă, va primi un premiu oferit de către editura Viață și Sănătate. Înscrierile la concurs se pot face de pe site- ul https://renuntisicastigi.ro, în perioada 21 – 31 mai 2021.

Evenimentul este organizat de Biserica Adventistă de Ziua a Șaptea, în parteneriat cu Socitatea Română de Pneumologie, Agenția Națională Anti-Drog, Societatea Română de Medicină a Familiei, Spitalul Clinic Județean de Urgență Cluj.

Cauză principală de deces, boală și sărăcie, epidemia de tutun este una dintre cele mai mari amenințări la adresa sănătății publice cu care s-a confruntat lumea, omorând peste 8 milioane de persoane pe an, în comparație cu COVID-19, unde s-au raportat aproximativ 3.3 milioane de decese în 2020.

Tutunul este singurul produs consumat legal care poate ucide până la jumătate (50%) din cei care îl folosesc ca atare fiind cea mai prevenibilă cauza de mortalitate si morbiditate.

Mai multe detalii cu privire la eveniment se pot găsi pe pagina de internet renuntisicastigi.ro.

Citește și
SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata