Take a fresh look at your lifestyle.

VIDEO – RĂZBUNAREA mamei! A omorât 25 de talibani, după ce i-au ucis copilul

0

VIDEO - RĂZBUNAREA mamei! A omorât 25 de talibani, după ce  i-au ucis prunculO femeie afgană a omorât cel puţin 25 de militanţi talibani, răzbunându-se astfel pentru uciderea fiului său, care a fost îmuşcat mortal, sub ochii ei, în vestul provinciei Farah, transmite presa locală.

O mămă afgană a ucis 25 de talibani, răzbunându-se astfel pentru uciderea fiului său, care a fost îmuşcat mortal, sub ochii ei, în vestul provinciei Farah.

Reza Gul pe numele ei, a pus mâne pe arme după ce fiul său, care conducea un mic post al forţelor de poliţie într-un sat din Farah, a fost omorât de insurgenţii talibani.

Mama îndurerată a fost sprijinită în lupta ei de fiica şi nora sa.

Purtătorul e cuvânt al Ministerului de Interne afagan, Sediq Siddiqui, spune că lupta armată a femeii reprezintă un simbol al revoluţiei masive, determinată de opoziţia publică tot mai mare faţă de militanţii talibani.

În ultima perioadă de timp, talibanii au intensificat considerabil atacurile împotriva trupelor guvernamentale, a forţelor internaţionale şi a civililor.

Ei au avertizat că violenţele vor escalada, iar atacurile asupra trupelor afgane, a celor conduse de SUA şi a bazelor acestora, a misunilor diplomatice occidentale şi a convoaielor de maşini vor fi din ce în ce mai sângeroase, până la sfârşitul acestui an.

Citește și

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata