Take a fresh look at your lifestyle.

VIDEO – România șochează Austria! Tânără din țara noastră ucisă de fostul iubit român

0

crima-AUSTRIA25 de ani, atât de scurtă a fost viața unei românce. Iubitul ei, de care se despărțise în urmă cu doi ani,  a decis că dacă nu este cu el nu va fi cu nimeni. Așa a premeditat, spun polițiștii austrieci, să o ucidă pe tânără. Bărbatul a căutat-o la serviciu și a omorât-o. A fugit de la locul faptei și și-a abandonat mașina la marginea orașului Garz, unde a incendiat-o. S-a predat însă mai târziu poliţiştilor.

Anchetatorii spun că cei doi s-au despărţit în urmă cu doi ani, iar femeia urma să se mărite cu un alt bărbat.

Fostul iubit a căutat-o pe băcăuanca de 25 de ani la serviciu. Lucra la un centru pentru tineret din oraşul Graz şi tocmai ieşise din tură. Bărbatul de care se despărţise de mai bine de 2 ani aflase că tânăra urma să se mărite în februarie cu altcineva, scrie antena3.ro.

Criminalul a fugit apoi de la locul faptei în maşina personală. A oprit pe marginea unui râu, unde a aruncat cuţitul şi a dat foc maşinii. A luat apoi un taxi până la o secţie de poliţie, unde şi-a mărturisit crima.

Poliţiştii austrieci care l-au interogat pe tânăr spun că, cel mai probabil, este vorba despre o crimă cu premeditare.

Rudele victimei spun că fostul iubit era posesiv, gelos şi că nu reuşise să-şi refacă viaţa după despărţire. Românca ar fi fugit în Austria tocmai ca să scape de el. Bărbatul rămâne în arestul Poliţiei din Graz. În funcţie de rezultatele evaluării psihologice, anchetatorii vor stabili ce pedeapsă riscă.

Citește și

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata