Take a fresh look at your lifestyle.

VIDEO – S-a deschis centrul de vaccinare drive-through de la Sala Sporturilor. S-a format coadă

0

 Începând cu ora 13:00, primul centru de vaccinare drive-through în județul Cluj s-a deschis la Sala Sporturilor „Horia Demian” din Cluj-Napoca, pe strada Splaiul Independenței numărul 6. În acest centru este administrat vaccinul de la Pfizer. În mai puțin de jumătate de oră de la deschiderea centrului s-a format o coadă de așteptare de câteva zeci de autovehicule.

Acest centru va oferi maximă accesibilitate la vaccin, nucleul județean de vaccinare oferind oportunitatea tuturor de a se vaccina și de a facilita accesul la oricine dorește vaccinarea, prin câțiva pași simpli dar benefici pentru comunitate.

Mecanismul va fi foarte ușor, din mașină se va scoate brațul pe geam și se va face vaccinarea, urmând ca să se mai staționeze încă 15 minute pentru a se identifica reacțiile adverse, dacă este cazul, și pentru a se elibera adeverința de vaccinare. Tot acest proces va fi conform legislației în vigoare, în ceea ce privește procesul de vaccinare.

Dotările necesare funcționării centrului de vaccinare inclusiv resursa umană, racordarea la utilități și toate amenajările necesare unei funcționări în condiții de securitate sanitară și siguranță pentru cetățeni, sunt asigurate, prin asumarea de responsabilități și exercitarea de prerogative legale specifice, în cadrul unor acțiuni și activități convenite de comun acord, de către instituțiile implicate.

Pentru a vă vaccina la acest centru nu este nevoie de programare, dar este recomandat ca înainte să vă prezentați la centru să vă descărcați documentele necesare vaccinării pentru a merge mai repede procesul de vaccinare și a se evita aglomerarea. Documentele le puteți descărca dând click AICI.

Citește și … VIDEO – Imagini surprinse cu drona. Câte persoane se vaccinează zilnic la centrul drive-through de la Sala Sporturilor și care este timpul de așteptare

Citește și

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata