Take a fresh look at your lifestyle.

VIDEO – Scandal într-un local din Gilău. Doi bărbați încătușați. Au primit amenzi usturătoare

1

Miercuri după-masă, un scandal între doi bărbați a izbucnit într-un local din localitatea clujeană Gilău. La incident a ajuns prima dată firma de pază a localului, iar mai apoi polițiștii.

Doi bărbați aflați în stare de ebrietate s-au agresat reciproc. Aceștia nu s-au calmat nici după intervenția forțelor de ordine.

Unul dintre cei doi bărbați a fost șpreiat în ochi cu gaz lacrimogen, de la mică distanță, după care a fost încătușat, urcat în autospeciala de poliție și dus la Secția 6 Poliție Rurală Florești.

Din cauza gazelor lacrimogene și polițiștii care au intervenit au avut de suferit.

„Polițiștii din cadrul Secției 6 Poliție Rurală Florești au fost solicitați pentru a interveni în scopul aplanării unei stări conflictuale care se afla în desfășurare, în interiorul unui local public din localitatea Gilău. Din datele preliminare, doi bărbați implicați în incident ar fi refuzat oferirea datelor necesare stabilirii identității acestora, manifestând totodată un comportament agresiv, fiind astfel imobilizați și conduși la sediul unității de poliție. Aceștia au fost sancționați contravențional cu amenzi în valoare totală de 6.000 de lei”, se arată într-o informare de presă a Inspectoratului de Poliție Județean Cluj.

MOMENTUL ÎNCĂTUȘĂRII, CU SPRAY LACRIMOGEN. UN AGENT MAI AFECTAT DECÂT SCANDALAGIUL

Deși la locul incidentului erau mai mulți jandarmi și polițiști, doar doi polițiști au rezistat la încătușare. Restul, după gazele lacrimogene s-au depărtat.

Citește și
1 Comentariu
  1. Salanta spune

    Mare neadevăr…

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata